Tegels

Voor wand- vloertegels bent u bij Jos Ariës aan het juiste adres. In de tegelafdeling van onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment tegels van Venis, Ragno, Mosa, Gassini, Grespania en diverse andere grote merken. We tonen u diverse stijlen tegels die geschikt zijn voor uw woonkamer, badkamer, keuken, bijkeuken, garage en overige ruimtes. Door eigen directe import kanalen kunnen wij u de tegels tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. 

Bij uw bezoek aan onze tegelshowroom kunt u een aantal monsters selecteren om mee naar huis te nemen. Zo krijgt u een goede indruk van de tegelvloer. U kunt uw tegelvloer eventueel voorzien van vloerverwarming voor optimaal comfort. Onze deskundig adviseurs geven u hier graag informatie over.

Jos Ariës biedt in de profshop lijmen en voegsel voor het bevestigen van de tegels. Daarnaast hebben wij contact met diverse professionele tegelzetters die al jaren aan Jos Ariës zijn verbonden.

Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs voldoende tijd voor u heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak.