Over Jos Ariës badkamers, tegels en haarden

De firma Jos Ariës bestaat sinds 1982 en biedt een uitgebreid assortiment aan badkamers, haarden en tegels. In de moderne showroom van 1200m2 kunnen onze klanten zich laten inspireren en kan gekozen worden uit een grote hoeveelheid producten van A-merken. In de Profshop bieden wij alle materialen en benodigdheden voor de installatie van een badkamer, tegelvloer of haard. Onze professionals kunnen de installatie van een badkamer of haard op deskundige wijze verzorgen.

Profshopmedewerker/ chauffeur bij Jos Ariës Zevenaar

Geen dag is hetzelfde als Profshopmedewerker bij ons! Je bent mede verantwoordelijk voor het logistieke proces vanaf de goederenontvangst tot aan de uitlevering van de goederen. Zelfs het uitleveren van de bestellingen zou je zelf mogen doen! Dit in onze eigen vrachtwagen.
Verder word je opgeleid tot professional binnen de afbouwwereld. Wij gaan ervoor zorgen dat je de ins en outs binnen deze wereld leert kennen! Ook leer je alle vakmensen in de omgeving kennen en deze ga je adviseren. De mensen die je dagelijks van advies voorziet zijn zowel particulieren als vakmensen. Kortom geen dag is hetzelfde!

Wat vragen we van jou?
Ben jij 40 uur per week beschikbaar voor de meest afwisselende job?
– Resultaatgerichtheid, creativiteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid;
– Affiniteit met de (af)bouw branche en/of haarden;
– Een MBO 4 werk- en denkniveau;
– Één of twee keer per maand werken op zaterdag;
– Affiniteit met computers.

Wat kun je van ons verwachten?
– Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden;
– Een fulltime functie;
– Een gezellige en goede werksfeer binnen een klein team;
– Ruimte tot het behalen van een vrachtwagenrijbewijs;
– Ruimte voor eigen creativiteit en initiatief.

Pas jij in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan bij ons bedrijf! Stuur je motivatie en CV naar koenaries@josaries.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.