Tips voor de perfecte familie badkamer

Met een gezin is het ’s ochtends een drukte van jewelste in de badkamer. De een zit op het toilet, de ander is aan het douche. De volgende komt nog even om de tanden te poetsen. Met de juiste badkamerindeling is dit allemaal mogelijk! Bijvoorbeeld door een muurtje als scheiding tussen de douche en wastafel te plaatsen. Gegarandeerd privacy in de badkamer.

Kies voor veel opbergruimte

Met een groot gezin heb je veel opbergruimte nodig. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden die voor genoeg ruimte zorgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een meubel met 1 of 2 laden of een extra hoge lade met onderkast. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om voor een spiegelkast te kiezen. Deze biedt extra ruimte om de kleine spulletjes op te bergen. En als de opbergruimte nog steeds te weinig is, kun je altijd nog kiezen voor een kolomkast. 

Welk bad kies je?

De ultieme badkamer is pas compleet met een goed bad. Papa en mama kunnen tot rust komen en de kinderen kunnen lekker spelen in het bad. Maar er zijn zoveel mogelijkheden, welk bad kies je? In onze showroom kun je verschillende baden uit proberen. Een goede tip! Ga altijd even proef liggen in bad. Dan weet je zeker dat je het juiste bad kiest. 

Douchen zonder zorgen

Zonder zorgen douche, dat is wat elk gezin wilt. Maar toch gebeuren er jaarlijks ongevallen met te heet water onder de douche. Pijnlijk voor kinderhandjes en extra schadelijk voor de oude huid. Een thermostatische kraan met temperatuurbegrenzer is de oplossing. Deze kraan is volledig naar eigen wens af te stemmen. Kies voor de technologie van Grohe CoolTouch en de kraan wordt nooit warmer dan jou ingestelde temperatuur. Deze kraan voorkomt ook dat de buitenkant van de kraan of handdouche te warm wordt. Geen kans meer op verbrande handen dus!

Bezoek onze showroom voor uitgebreid advies

Benieuwd naar nog meer tips voor de ultieme familie badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag!