1200M2 showroom

Jos Ariës heeft een uitgebreide showroom met badkamers, haarden en tegels. Wij bieden u een breed assortiment met veel bekende A-merken. Door meer dan 35 jaar ervaring kan Jos Ariës uw droombadkamer realiseren. Kom inspiratie opdoen in onze showroom van ruim 1200 M2 en maak gebruik van ons persoonlijk en deskundig advies. 

3D badkamerontwerp

Heeft u al ideeën over de indeling van uw badkamer? Laat dan uw badkamer ontwerpen door een adviseur van Jos Ariës. Na een inventarisatie van uw wensen kan ons deskundig personeel uw droombadkamer in 3D ontwerpen. Uw wensen kunnen middels een professioneel tekenprogramma worden omgezet in concrete beelden zodat u zich vooraf een duidelijk beeld kunt vormen van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van de samen met een adviseur geselecteerde inrichting kunnen we een complete offerte verzorgen voor een complete, of gedeeltelijke, renovatie.

Technisch advies

Door onze jarenlange ervaring kan Jos Ariës u uitgebreid technisch advies geven. Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer zelf, maar wij voorzien u ook graag van advies omtrent het verbouwen van de badkamer. Met een advies op maat zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing volledig naar uw wens verloopt.

Maatwerk

Om volledig van uw badkamer te kunnen genieten is het erg belangrijk dat onze adviseurs de juiste maten van uw badkamer hebben. Aan de hand van uw maten en uw wensen maken wij uw unieke badkamer. Onze adviseurs zijn ook bereid om bij u langs te gaan, dit alles om uw badkamer zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

A-kwaliteit merken

Wij werken uitsluitend met A-merken voor uitstekende kwaliteit. Alleen het allerbeste in sanitair, tegels en haarden nemen we op in ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in comfort en uitstraling. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw badkamer of haard.

Montage

Bij ons kunt u naast het kopen van sanitair, tegels en haarden ook terecht voor de volledige montage. Jos Ariës werkt al jarenlang met dezelfde installateurs. Door een goede samenwerking wordt uw badkamer of haard perfect gerealiseerd.