DRU Virtuo: de haard van de toekomst
Elektrisch, duurzaam en sfeervol
De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie, maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard.

Sfeer. Zonder traditionele brandstoffen
Vuur verbeteren. Het klinkt onmogelijk, toch is het gelukt. Met de elektrische DRU Virtuo maakt vuur de stap naar de toekomst. En dat heeft voordelen. Voor jou en voor het milieu. Ons nieuwe vuur vraagt niet langer om fossiele brandstoffen, maar biedt wel precies dat wat je zoekt in vuur. Een levendig vlammenspel, het geluid van knisperend hout en heerlijk warm wanneer jij dat wilt. Alleen DRU Virtuo geeft je het gevoel dat je voor een echte haard zit. Je moet het voelen om te geloven.

Selecteer je eigen vlambeeld
Romantisch, modern of gezellig
Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. Dat is DRU Virtuo. De Virtuo laat zich met geen enkele andere haard vergelijken.

Virtuo-Flame, genieten in 3D
Van welke zijde je ook van DRU Virtuo geniet, dankzij de door DRU ontwikkelde projectietechniek is het nieuwe vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Led gloeibed
De natuurechte houtblokkenset gecombineerd met het LED gloeibed maakt de sfeer in je kamer compleet. Met je afstandbediening selecteer je prachtige vlambeelden, controleer je zelf de warmte en kies je voor het geluid van een gezellig knapperend haardvuur.

Creëer je eigen vuurbeleving
– Unieke projectietechniek creëert verschillende soorten vlambeelden
– LED gloeibed versterkt de vlameffecten
– Geluid van een knapperend haardvuur
– Voorzien van thermostaat functie
– Optionele convectiespoiler zorg voor optimale luchtcirculatie

Zonder traditionele brandstoffen
Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus veel minder CO2 uitstoot. Heb je thuis toevallig ook zonnepanelen? Dat is je DRU Virtuo helemaal duurzaam!

Het nieuwe vuur kan overal
– Plug & Play, overal te plaatsen
– Geen schoorsteen of leidingen nodig
– Makkelijk te bedienen met de afstandsbediening
– Onderhoudsvriendelijk
– Kies je eigen design en afwerking

Wilt u de DRU Virtuo haard bewonderen? Bezoek dan de Dru inspiration centre in Duiven.
Jos Ariës is dealer van DRU, hierdoor kunnen wij uw nieuwe haard leveren.