Ideal Standard

De badkamer is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is een ruimte geworden waar je een glaasje water drinkt, waar je ontspant, je omkleedt, je verfrist en herbront. Een ruimte die niet langer enkel functioneel is, maar ook als leefruimte wordt beschouwd. Mensen hebben tal van ideeën voor hun badkamer, maar hebben hulp nodig bij het creëren van hun beste badkamer oplossing – met andere woorden hun echte ideaal. Ideal Standard heeft het doel om mensen hun visie te vertalen tot werkelijkheid. Ieder heeft een persoonlijk idee van wat mooi is en willen daarvoor ook een persoonlijke oplossing. Ze hebben een eigen visie over hoe hun badkamer eruit moet zien, volgens hun eigen smaak. Daarvoor biedt Ideal Standard ruimtes op mensenmaat.

Ideal Standard gelooft dat iedereen niet alleen een functionele badkamer verdient, maar ook mooi oogt en dit binnen ieders budget. Ideal Standard streeft ernaar om mensen te helpen bij het creëren van hun echte badkamer, in welk opzicht ook, zoals ruimte, stijl, budget of behoeften.

Als dealer van Ideal Standard bent u bij Jos Ariës aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom van 1200M2 of maak vrijblijvend een afspraak