Maak van de badkamer niet alleen een functionele ruimte, maar meer een ruimte waar je trots op kunt zijn. Een ruimte waar je graag komt om even tot rust te komen van alle drukte die er om je heen is. Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer zoek je alle items naar eigen smaak en wens uit. Ook als je kiest voor kleur in je badkamer. Want niet alleen badkamermeubels zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, ook kranen zijn niet meer standaard chroomkleurig. Kranen in kleur zijn hot in de badkamer!

Van zwart tot koper

Een gekleurde kraan maakt je badkamer helemaal af. Voor een industriële badkamer kies je bijvoorbeeld voor een kraan van geborsteld messing boven een betonnen wastafel. Heb je marmerlook tegels in je badkamer? Dan is goud een goede keuze of rosé goud voor een meer romantisch effect. Marmer combineert ook heel goed met zwart.

Gekleurde kranen met matching accessoires 

Er is voldoende keuze waardoor je voor elke stijl een juiste kraan kunt kiezen. Van fonteinkraan tot thermostatische douchemengkraan en van wastafelkraan met wandmontage tot staande badkraan. Voor het ultieme eindresultaat kies je ook nog voor matching accessoires. Wastafelplug, douchewandprofielen, handdoekhaakjes en zeepdispensers zijn allemaal verkrijgbaar in bijpassende kleuren.

Als dealer van Hotbath kan Jos Ariës alle mogelijkheden realiseren. Bezoek nu onze showroom voor uitgebreid advies.